Alanya

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alanya. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alanya.
vlag van Turkije
Vliegveld: Gazipasa Airport
IATA code: GZP
ICAO code: LTFG
Hoofdstad van Turkije: Ankara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2793 kilometer vliegen naar Gazipasa Airport in Alanya. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alanya is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gazipasa Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Alanya, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
broken clouds
23/22°C 13 km/h, SSW 76% 760.56 mmHg
mon may 20
sky is clear
23/23°C 11 km/h, W 73% 756.81 mmHg
tue may 21
broken clouds
24/23°C 9 km/h, S 64% 758.31 mmHg
wed may 22
broken clouds
24/23°C 11 km/h, S 75% 758.31 mmHg
thu may 23
sky is clear
24/21°C 21 km/h, SE 75% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.