Alanya

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Alanya is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Gazipasa Airport
IATA code: GZP
ICAO code: LTFG

Hoofdstad van Turkije: Ankara
Aantal inwoners: 77804122
vlag van Turkije

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alanya is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gazipasa Airport op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gazipasa Airport in Alanya (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Alanya. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Alanya, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
broken clouds
18/17°C 6 km/h, SW 54% 764.32 mmHg
sat dec 5
few clouds
19/17°C 5 km/h, S 44% 762.82 mmHg
sun dec 6
broken clouds
19/17°C 6 km/h, WSW 44% 763.57 mmHg
mon dec 7
light rain
19/18°C 8 km/h, S 55% 763.57 mmHg
tue dec 8
moderate rain
20/17°C 18 km/h, SSE 48% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.