Alexander Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kortdoorn in Alexander Bay (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alexander Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alexander Bay.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Kortdoorn
IATA code: ALJ
ICAO code: FAAB
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9066 kilometer vliegen naar Kortdoorn in Alexander Bay. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alexander Bay is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kortdoorn op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kortdoorn in Alexander Bay (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kortdoorn in Alexander Bay (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Alexander Bay, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
overcast clouds
20/17°C 25 km/h, S 76% 762.07 mmHg
sat dec 2
sky is clear
20/17°C 34 km/h, S 66% 761.31 mmHg
sun dec 3
sky is clear
20/16°C 40 km/h, S 63% 762.82 mmHg
mon dec 4
sky is clear
20/16°C 42 km/h, S 62% 762.82 mmHg
tue dec 5
broken clouds
21/16°C 23 km/h, SSE 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.