Alma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alma in Alma (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alma.
vlag van Canada
Vliegveld: Alma
IATA code: YTF
ICAO code: CYTF
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5174 kilometer vliegen naar Alma in Alma. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alma is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alma op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alma in Alma (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alma in Alma (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Alma, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
scattered clouds
11/8°C 24 km/h, W 55% 764.32 mmHg
sun jun 16
sky is clear
19/15°C 21 km/h, SSW 39% 766.57 mmHg
mon jun 17
few clouds
21/19°C 19 km/h, SSW 53% 762.07 mmHg
tue jun 18
moderate rain
23/24°C 14 km/h, SW 88% 763.57 mmHg
wed jun 19
light rain
30/23°C 20 km/h, WSW 62% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.