Alma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gratiot Community in Alma (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alma.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Gratiot Community
IATA code: AMN
ICAO code: KAMN
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6312 kilometer vliegen naar Gratiot Community in Alma. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alma is America/Detroit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gratiot Community op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gratiot Community in Alma (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gratiot Community in Alma (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Alma, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
sky is clear
17/10°C 14 km/h, NE 53% 767.32 mmHg
mon sep 25
sky is clear
15/8°C 8 km/h, ENE 49% 773.32 mmHg
tue sep 26
sky is clear
15/9°C 8 km/h, WNW 58% 775.57 mmHg
wed sep 27
sky is clear
16/10°C 7 km/h, WSW 62% 773.32 mmHg
thu sep 28
broken clouds
17/12°C 6 km/h, WNW 62% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.