Alor Setar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alor Setar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alor Setar.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Alor Setar
IATA code: AOR
ICAO code: WMKA
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9843 kilometer vliegen naar Alor Setar in Alor Setar. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alor Setar is Asia/Kuala_Lumpur en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alor Setar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Alor Star, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
moderate rain
35/27°C 21 km/h, SW 45% 757.56 mmHg
tue mar 5
moderate rain
32/27°C 15 km/h, WSW 60% 757.56 mmHg
wed mar 6
moderate rain
31/27°C 22 km/h, WSW 64% 756.81 mmHg
thu mar 7
moderate rain
32/27°C 22 km/h, WSW 61% 756.06 mmHg
fri mar 8
moderate rain
33/27°C 20 km/h, WSW 56% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.