Alor Setar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Alor Setar is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Alor Setar
IATA code: AOR
ICAO code: WMKA

Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur
Aantal inwoners: 28274729
vlag van Maleisië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alor Setar is Asia/Kuala_Lumpur en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alor Setar op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alor Setar in Alor Setar (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Alor Setar. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Alor Star, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 5
light rain
30/24°C 11 km/h, ENE 62% 758.31 mmHg
sun dec 6
light rain
30/25°C 12 km/h, NE 64% 758.31 mmHg
mon dec 7
light rain
31/25°C 9 km/h, NE 63% 757.56 mmHg
tue dec 8
scattered clouds
31/25°C 11 km/h, NNE 63% 756.81 mmHg
wed dec 9
moderate rain
30/25°C 7 km/h, N 71% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.