Alta Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alta Lake in Alta Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alta Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alta Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Alta Lake
IATA code: YAE
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7607 kilometer vliegen naar Alta Lake in Alta Lake. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alta Lake is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alta Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alta Lake in Alta Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alta Lake in Alta Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Alta Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
9/-1°C 11 km/h, SSW 59% 759.06 mmHg
mon apr 15
light snow
2/-3°C 14 km/h, SSW 81% 764.32 mmHg
tue apr 16
snow
2/-3°C 6 km/h, SW 63% 768.82 mmHg
wed apr 17
scattered clouds
5/-2°C 9 km/h, NNE 40% 771.82 mmHg
thu apr 18
few clouds
7/0°C 8 km/h, NNE 31% 771.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.