Ambato

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chachoan in Ambato (Ecuador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ambato. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ambato.
vlag van Ecuador
Vliegveld: Chachoan
IATA code: ATF
ICAO code: SEAM
Hoofdstad van Ecuador: Quito

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9659 kilometer vliegen naar Chachoan in Ambato. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ambato is America/Guayaquil en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chachoan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chachoan in Ambato (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chachoan in Ambato (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Ambato, EC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
overcast clouds
21/12°C 15 km/h, ESE 41% 759.81 mmHg
mon jan 30
moderate rain
21/14°C 12 km/h, ESE 47% 759.06 mmHg
tue jan 31
moderate rain
20/13°C 9 km/h, E 58% 759.81 mmHg
wed feb 1
light rain
15/12°C 9 km/h, E 85% 762.07 mmHg
thu feb 2
light rain
19/12°C 14 km/h, ESE 56% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ecuador

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ecuador is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ecuador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +593 of 00593.