Ambatomainty

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ambatomainty in Ambatomainty (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ambatomainty. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ambatomainty.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Ambatomainty
IATA code: AMY
ICAO code:
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8725 kilometer vliegen naar Ambatomainty in Ambatomainty. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ambatomainty is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ambatomainty op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ambatomainty in Ambatomainty (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ambatomainty in Ambatomainty (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Ambatomainty, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
moderate rain
27/19°C 10 km/h, E 62% 759.06 mmHg
tue jan 31
moderate rain
25/18°C 16 km/h, E 63% 759.81 mmHg
wed feb 1
light rain
20/18°C 15 km/h, ESE 85% 761.31 mmHg
thu feb 2
light rain
22/17°C 16 km/h, ESE 70% 761.31 mmHg
fri feb 3
light rain
23/16°C 16 km/h, SE 64% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.