Amman

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Queen Alia International in Amman (Jordanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Amman. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Amman.
vlag van Jordanië
Vliegveld: Queen Alia International
IATA code: AMM
ICAO code: OJAI
Hoofdstad van Jordanië: Amman

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3401 kilometer vliegen naar Queen Alia International in Amman. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Amman is Asia/Amman en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Queen Alia International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Queen Alia International in Amman (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Queen Alia International in Amman (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Amman, JO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
29/24°C 34 km/h, W 24% 754.56 mmHg
sun jun 23
sky is clear
28/23°C 36 km/h, WNW 36% 754.56 mmHg
mon jun 24
sky is clear
30/24°C 36 km/h, WNW 31% 756.81 mmHg
tue jun 25
sky is clear
32/25°C 32 km/h, WNW 15% 756.06 mmHg
wed jun 26
sky is clear
32/26°C 26 km/h, WNW 19% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jordanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode JOD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jordanië is 230 V en stekkers hebben de code C / D / F / G / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jordanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +962 of 00962.