Amman

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Marka International Airport in Amman (Jordanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Amman. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Amman.
vlag van Jordanië
Vliegveld: Marka International Airport
IATA code: ADJ
ICAO code: OJAM
Hoofdstad van Jordanië: Amman

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3379 kilometer vliegen naar Marka International Airport in Amman. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Amman is Asia/Amman en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Marka International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Marka International Airport in Amman (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Marka International Airport in Amman (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 7, 2023 - Thu
Amman, JO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 7
overcast clouds
15/14°C 11 km/h, WSW 63% 764.32 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
18/14°C 19 km/h, SE 51% 760.56 mmHg
sat dec 9
light rain
13/11°C 31 km/h, WSW 53% 760.56 mmHg
sun dec 10
broken clouds
14/12°C 14 km/h, ESE 50% 765.07 mmHg
mon dec 11
few clouds
16/15°C 13 km/h, ESE 39% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jordanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode JOD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jordanië is 230 V en stekkers hebben de code C / D / F / G / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jordanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +962 of 00962.