Ampanihy

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ampanihy in Ampanihy (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ampanihy. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ampanihy.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Ampanihy
IATA code: AMP
ICAO code: FMSY
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9401 kilometer vliegen naar Ampanihy in Ampanihy. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ampanihy is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ampanihy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ampanihy in Ampanihy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ampanihy in Ampanihy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Ampanihy, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
25/20°C 22 km/h, ENE 44% 767.32 mmHg
sun jun 23
sky is clear
25/19°C 23 km/h, SE 44% 767.32 mmHg
mon jun 24
sky is clear
24/18°C 29 km/h, ESE 42% 769.57 mmHg
tue jun 25
sky is clear
24/18°C 26 km/h, E 46% 768.82 mmHg
wed jun 26
sky is clear
23/17°C 25 km/h, SE 43% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.