Ampara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kondavattavan Tank in Ampara (Sri Lanka). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ampara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ampara.
vlag van Sri Lanka
Vliegveld: Kondavattavan Tank
IATA code: AFK
ICAO code:
Hoofdstad van Sri Lanka: Colombo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7182 kilometer vliegen naar Kondavattavan Tank in Ampara. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ampara is Asia/Colombo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kondavattavan Tank op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kondavattavan Tank in Ampara (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kondavattavan Tank in Ampara (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Ampara, LK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
moderate rain
32/26°C 18 km/h, ENE 61% 758.31 mmHg
mon apr 15
moderate rain
28/25°C 11 km/h, E 81% 759.06 mmHg
tue apr 16
light rain
33/25°C 17 km/h, E 54% 758.31 mmHg
wed apr 17
light rain
34/26°C 17 km/h, ESE 50% 758.31 mmHg
thu apr 18
light rain
34/26°C 21 km/h, ENE 52% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sri Lanka

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode LKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sri Lanka is 230 V en stekkers hebben de code D / G / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sri Lanka te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +94 of 0094.