Anadyr

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Anadyr in Anadyr (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anadyr. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Anadyr.
vlag van Rusland
Vliegveld: Anadyr
IATA code: DYR
ICAO code: UHMA
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6986 kilometer vliegen naar Anadyr in Anadyr. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Anadyr is Asia/Anadyr en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Anadyr op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Anadyr in Anadyr (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Anadyr in Anadyr (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Anadyr, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
5/4°C 27 km/h, ESE 85% 757.56 mmHg
wed jun 7
broken clouds
7/3°C 17 km/h, NE 69% 757.56 mmHg
thu jun 8
light rain
4/3°C 13 km/h, SSE 88% 759.06 mmHg
fri jun 9
overcast clouds
3/6°C 17 km/h, SSE 84% 759.06 mmHg
sat jun 10
scattered clouds
7/4°C 16 km/h, SSE 59% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.