Anahim Lake

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Anahim Lake Airport in Anahim Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anahim Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Anahim Lake.

Vliegveld: Anahim Lake Airport
Plaats: Anahim Lake
IATA code: YAA

Timezone
De timezone van Anahim Lake is America/Vancouver.

Betaalmiddel
In Canada is de officiële munteenheid de Canadese dollar. Valutacode CAD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Anahim Lake Airport in Anahim Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Anahim Lake Airport in Anahim Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Anahim Lake Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 21, 2020 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.