Ancona

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Falconara in Ancona (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Ancona is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Falconara
IATA code: AOI
ICAO code: LIPY

Hoofdstad van Italië: Rome
Aantal inwoners: 60340328
vlag van Italië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ancona is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Falconara op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Falconara in Ancona (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Falconara in Ancona (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Ancona. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Provincia di Ancona, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
overcast clouds
10/9°C 12 km/h, SSE 63% 753.06 mmHg
sat dec 5
broken clouds
13/11°C 20 km/h, SE 68% 750.81 mmHg
sun dec 6
moderate rain
14/8°C 37 km/h, SE 80% 744.81 mmHg
mon dec 7
light rain
9/7°C 6 km/h, S 68% 752.31 mmHg
tue dec 8
overcast clouds
8/7°C 6 km/h, WNW 74% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.