Ancud

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ancud in Ancud (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ancud. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ancud.
vlag van Chili
Vliegveld: Ancud
IATA code: ZUD
ICAO code: SCAC
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12908 kilometer vliegen naar Ancud in Ancud. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ancud is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ancud op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ancud in Ancud (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ancud in Ancud (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Ancud, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
sky is clear
14/10°C 12 km/h, SE 67% 762.82 mmHg
mon apr 15
light rain
14/12°C 35 km/h, NW 78% 760.56 mmHg
tue apr 16
moderate rain
13/10°C 22 km/h, NNW 82% 763.57 mmHg
wed apr 17
scattered clouds
12/10°C 9 km/h, NE 72% 765.07 mmHg
thu apr 18
moderate rain
14/10°C 42 km/h, NNW 92% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.