Angoche

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Angoche in Angoche (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Angoche. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Angoche.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Angoche
IATA code: ANO
ICAO code:
Hoofdstad van Mozambique: Maputo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8335 kilometer vliegen naar Angoche in Angoche. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Angoche is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Angoche op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Angoche in Angoche (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Angoche in Angoche (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Angoche, MZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
moderate rain
30/25°C 19 km/h, NNE 65% 756.06 mmHg
thu feb 9
moderate rain
30/25°C 19 km/h, NNE 69% 756.06 mmHg
fri feb 10
light rain
31/26°C 18 km/h, NNE 63% 756.06 mmHg
sat feb 11
light rain
26/25°C 19 km/h, NNW 85% 756.81 mmHg
sun feb 12
light rain
28/25°C 24 km/h, N 72% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.