Aniwa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aniwa in Aniwa (Vanuatu). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aniwa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aniwa.
vlag van Vanuatu
Vliegveld: Aniwa
IATA code: AWD
ICAO code: NVVB
Hoofdstad van Vanuatu: Port Vila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16107 kilometer vliegen naar Aniwa in Aniwa. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aniwa is Pacific/Efate en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aniwa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aniwa in Aniwa (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aniwa in Aniwa (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Aniva, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
overcast clouds
-8/-16°C 17 km/h, NNE 78% 774.07 mmHg
wed feb 28
sky is clear
-10/-16°C 24 km/h, N 61% 772.57 mmHg
thu feb 29
few clouds
-5/-13°C 24 km/h, NW 67% 768.07 mmHg
fri mar 1
snow
-5/-5°C 27 km/h, E 89% 754.56 mmHg
sat mar 2
light snow
-10/-10°C 30 km/h, N 80% 744.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vanuatu

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Vatu. Valutacode VUV.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vanuatu is 220 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vanuatu te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +678 of 00678.