Ankang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ankang in Ankang (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ankang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ankang.
vlag van China
Vliegveld: Ankang
IATA code: AKA
ICAO code: ZLAK
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8055 kilometer vliegen naar Ankang in Ankang. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ankang is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ankang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ankang in Ankang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ankang in Ankang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Ankang, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
sky is clear
11/9°C 4 km/h, E 30% 766.57 mmHg
tue jan 31
broken clouds
13/11°C 3 km/h, SE 30% 762.82 mmHg
wed feb 1
overcast clouds
15/7°C 30 km/h, ENE 24% 765.82 mmHg
thu feb 2
light snow
5/2°C 15 km/h, E 31% 772.57 mmHg
fri feb 3
overcast clouds
4/7°C 4 km/h, ESE 61% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.