Antalaha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Antsirabato in Antalaha (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Antalaha is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Antsirabato
IATA code: ANM
ICAO code: FMNH

Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo
Aantal inwoners: 21281844
vlag van Madagaskar

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Antalaha is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Antsirabato op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Antsirabato in Antalaha (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Antsirabato in Antalaha (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Antalaha. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Antalaha, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
light rain
28/24°C 12 km/h, ENE 61% 759.06 mmHg
wed dec 2
few clouds
29/24°C 13 km/h, ENE 59% 759.81 mmHg
thu dec 3
light rain
29/25°C 15 km/h, E 63% 759.81 mmHg
fri dec 4
light rain
29/25°C 15 km/h, ESE 61% 759.81 mmHg
sat dec 5
light rain
29/24°C 14 km/h, E 58% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.