Antananarivo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ivato International Airport in Antananarivo (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Antananarivo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Antananarivo.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Ivato International Airport
IATA code: TNR
ICAO code: FMMI
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8917 kilometer vliegen naar Ivato International Airport in Antananarivo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Antananarivo is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ivato International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ivato International Airport in Antananarivo (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ivato International Airport in Antananarivo (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Antananarivo, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
scattered clouds
23/16°C 17 km/h, E 58% 763.57 mmHg
mon may 20
broken clouds
20/15°C 22 km/h, SE 63% 765.07 mmHg
tue may 21
broken clouds
18/11°C 25 km/h, SE 69% 767.32 mmHg
wed may 22
light rain
14/12°C 26 km/h, SE 81% 768.07 mmHg
thu may 23
light rain
15/13°C 24 km/h, SE 79% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.