Antofagasta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cerro Moreno in Antofagasta (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Antofagasta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Antofagasta.
vlag van Chili
Vliegveld: Cerro Moreno
IATA code: ANF
ICAO code: SCFA
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11106 kilometer vliegen naar Cerro Moreno in Antofagasta. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Antofagasta is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cerro Moreno op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cerro Moreno in Antofagasta (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cerro Moreno in Antofagasta (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Antofagasta, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
broken clouds
19/16°C 17 km/h, SW 65% 762.82 mmHg
sun jun 23
scattered clouds
19/15°C 18 km/h, SW 70% 761.31 mmHg
mon jun 24
few clouds
18/15°C 19 km/h, SW 73% 762.07 mmHg
tue jun 25
broken clouds
17/15°C 23 km/h, SW 72% 765.07 mmHg
wed jun 26
broken clouds
18/14°C 13 km/h, SW 67% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.