Aomori

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aomori in Aomori (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Aomori is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Aomori
IATA code: AOJ
ICAO code: RJSA

Hoofdstad van Japan: Tokio
Aantal inwoners: 127288000
Japan

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aomori is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aomori op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aomori in Aomori (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aomori in Aomori (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Aomori. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Aomori, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
overcast clouds
4/3°C 14 km/h, W 72% 766.57 mmHg
sat nov 28
moderate rain
4/3°C 11 km/h, WSW 86% 759.81 mmHg
sun nov 29
light rain
4/3°C 13 km/h, WSW 82% 765.82 mmHg
mon nov 30
light rain
3/2°C 16 km/h, W 79% 768.82 mmHg
tue dec 1
overcast clouds
3/2°C 28 km/h, W 76% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.