Apalachicola

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Apalachicola Regional in Apalachicola (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Apalachicola. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Apalachicola.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Apalachicola Regional
IATA code: AAF
ICAO code: KAAF
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7422 kilometer vliegen naar Apalachicola Regional in Apalachicola. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Apalachicola is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Apalachicola Regional op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Apalachicola Regional in Apalachicola (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Apalachicola Regional in Apalachicola (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Apalachicola, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 2
sky is clear
20/18°C 22 km/h, E 71% 770.32 mmHg
sat dec 3
sky is clear
23/19°C 12 km/h, SE 64% 771.07 mmHg
sun dec 4
light rain
23/19°C 14 km/h, WSW 62% 766.57 mmHg
mon dec 5
broken clouds
22/20°C 10 km/h, SSW 64% 764.32 mmHg
tue dec 6
few clouds
24/20°C 14 km/h, SSW 68% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.