Apia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Faleolo in Apia (Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Apia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Faleolo is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Samoa
Vliegveld: Faleolo
IATA code: APW
ICAO code: NSFA
Hoofdstad van Samoa: Apia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15726 kilometer vliegen naar Faleolo in Apia. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Apia is Pacific/Apia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Faleolo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tala. Valutacode WST.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Samoa is 230 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +685 of 00685.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Faleolo in (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Faleolo in Apia (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 7, 2021 - Sun
Apia, WS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
light rain
28/28°C 6 km/h, NNW 68% 759.81 mmHg
mon mar 8
moderate rain
28/28°C 4 km/h, SW 69% 759.06 mmHg
tue mar 9
moderate rain
28/28°C 13 km/h, WNW 69% 758.31 mmHg
wed mar 10
light rain
28/28°C 24 km/h, SSW 76% 758.31 mmHg
thu mar 11
moderate rain
28/28°C 8 km/h, ESE 72% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.