Apolo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Apolo in Apolo (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Apolo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Apolo.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Apolo
IATA code: APB
ICAO code: SLAP
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10204 kilometer vliegen naar Apolo in Apolo. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Apolo is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Apolo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Apolo in Apolo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Apolo in Apolo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Apolo, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
few clouds
26/16°C 10 km/h, NNW 51% 757.56 mmHg
sun jun 23
sky is clear
26/16°C 9 km/h, NNW 53% 759.81 mmHg
mon jun 24
light rain
26/18°C 9 km/h, NNE 49% 760.56 mmHg
tue jun 25
light rain
25/16°C 14 km/h, N 50% 762.07 mmHg
wed jun 26
light rain
22/17°C 10 km/h, N 62% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.