Apolo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Apolo in Apolo (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Apolo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Apolo.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Apolo
IATA code: APB
ICAO code: SLAP
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10204 kilometer vliegen naar Apolo in Apolo. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Apolo is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Apolo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Apolo in Apolo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Apolo in Apolo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Apolo, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
21/16°C 9 km/h, N 79% 760.56 mmHg
wed mar 22
moderate rain
24/16°C 6 km/h, ENE 62% 760.56 mmHg
thu mar 23
moderate rain
17/16°C 5 km/h, ESE 94% 762.82 mmHg
fri mar 24
light rain
18/16°C 6 km/h, ESE 88% 763.57 mmHg
sat mar 25
moderate rain
22/16°C 5 km/h, E 72% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.