Arandis

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arandis in Arandis (Namibië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arandis. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arandis.
vlag van Namibië
Vliegveld: Arandis
IATA code: ADI
ICAO code: FYAR
Hoofdstad van Namibië: Windhoek

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8366 kilometer vliegen naar Arandis in Arandis. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arandis is Africa/Windhoek en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arandis op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arandis in Arandis (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arandis in Arandis (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Arandis, NA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
scattered clouds
28/19°C 23 km/h, WSW 26% 756.81 mmHg
sun dec 4
sky is clear
27/17°C 23 km/h, WSW 26% 758.31 mmHg
mon dec 5
sky is clear
27/15°C 25 km/h, SW 20% 758.31 mmHg
tue dec 6
sky is clear
22/13°C 25 km/h, WSW 31% 758.31 mmHg
wed dec 7
sky is clear
21/14°C 23 km/h, WSW 42% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Namibië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Namibië is 220 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Namibië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +264 of 00264.