Arapoti

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arapoti in Arapoti (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arapoti. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arapoti.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Arapoti
IATA code: AAG
ICAO code: SSYA
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10004 kilometer vliegen naar Arapoti in Arapoti. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arapoti is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arapoti op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arapoti in Arapoti (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arapoti in Arapoti (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Arapoti, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
sky is clear
19/10°C 7 km/h, NW 41% 765.07 mmHg
fri jul 1
sky is clear
19/12°C 10 km/h, NE 46% 764.32 mmHg
sat jul 2
sky is clear
21/15°C 13 km/h, N 51% 765.07 mmHg
sun jul 3
sky is clear
23/17°C 11 km/h, NNE 51% 766.57 mmHg
mon jul 4
sky is clear
23/16°C 10 km/h, N 46% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.

Comments are closed.