Arctic Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arctic Bay in Arctic Bay (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arctic Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arctic Bay.
vlag van Canada
Vliegveld: Arctic Bay
IATA code: YAB
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4536 kilometer vliegen naar Arctic Bay in Arctic Bay. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arctic Bay is America/Iqaluit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arctic Bay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arctic Bay in Arctic Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arctic Bay in Arctic Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Arctic Bay, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
overcast clouds
2/0°C 6 km/h, N 87% 752.31 mmHg
mon jun 24
broken clouds
1/1°C 6 km/h, NNW 88% 755.31 mmHg
tue jun 25
broken clouds
2/3°C 14 km/h, N 88% 754.56 mmHg
wed jun 26
broken clouds
3/5°C 5 km/h, NNW 83% 760.56 mmHg
thu jun 27
scattered clouds
3/2°C 15 km/h, N 81% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.