Ardmore

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ardmore in Ardmore (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ardmore. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ardmore.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Ardmore
IATA code: AMZ
ICAO code: NZAR
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18151 kilometer vliegen naar Ardmore in Ardmore. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ardmore is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ardmore op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ardmore in Ardmore (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ardmore in Ardmore (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Ardmore, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
33/26°C 20 km/h, SW 53% 762.07 mmHg
sun jun 23
broken clouds
34/27°C 20 km/h, WSW 44% 759.06 mmHg
mon jun 24
sky is clear
35/27°C 22 km/h, SSW 43% 759.06 mmHg
tue jun 25
scattered clouds
34/29°C 26 km/h, SSW 46% 758.31 mmHg
wed jun 26
light rain
35/30°C 25 km/h, S 47% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.