Arkalyk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arkalyk in Arkalyk (Kazachstan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arkalyk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arkalyk.
vlag van Kazachstan
Vliegveld: Arkalyk
IATA code: AYK
ICAO code: UAUR
Hoofdstad van Kazachstan: Astana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4193 kilometer vliegen naar Arkalyk in Arkalyk. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arkalyk is Asia/Almaty en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arkalyk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arkalyk in Arkalyk (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arkalyk in Arkalyk (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Arqalyk, KZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
few clouds
-2/-7°C 15 km/h, SE 64% 770.32 mmHg
wed mar 22
few clouds
1/-3°C 11 km/h, ESE 61% 767.32 mmHg
thu mar 23
sky is clear
2/-2°C 14 km/h, W 71% 767.32 mmHg
fri mar 24
few clouds
3/-0°C 10 km/h, ENE 77% 769.57 mmHg
sat mar 25
scattered clouds
7/5°C 16 km/h, SW 65% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kazachstan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tenge. Valutacode KZT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kazachstan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kazachstan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.