Arno

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arno in Arno (Marshalleilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Arno is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Arno
IATA code: AMR
ICAO code:

Hoofdstad van Marshalleilanden: Majuro
Aantal inwoners: 65859
vlag van Marshalleilanden

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arno is Pacific/Majuro en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arno op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marshalleilanden en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +692 of 00692.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arno in Arno (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arno in Arno (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Arno. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Arnö, SE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
rain and snow
4/5°C 29 km/h, SSE 91% 755.31 mmHg
sat dec 5
light rain
6/6°C 13 km/h, S 89% 756.06 mmHg
sun dec 6
light rain
7/7°C 20 km/h, SSE 89% 761.31 mmHg
mon dec 7
overcast clouds
5/3°C 21 km/h, SSE 74% 765.07 mmHg
tue dec 8
rain and snow
2/2°C 20 km/h, SE 82% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.