Artigas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Artigas in Artigas (Uruguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Artigas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Artigas.
vlag van Uruguay
Vliegveld: Artigas
IATA code: ATI
ICAO code: SUAG
Hoofdstad van Uruguay: Montevideo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10947 kilometer vliegen naar Artigas in Artigas. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Artigas is America/Montevideo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Artigas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Artigas in Artigas (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Artigas in Artigas (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Artigas, UY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
broken clouds
25/20°C 25 km/h, ESE 56% 762.82 mmHg
tue mar 5
few clouds
26/19°C 23 km/h, SE 33% 762.82 mmHg
wed mar 6
sky is clear
28/20°C 14 km/h, E 30% 761.31 mmHg
thu mar 7
light rain
29/24°C 24 km/h, E 33% 760.56 mmHg
fri mar 8
light rain
28/23°C 20 km/h, NE 69% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Uruguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode UYU.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Uruguay is 220 V en stekkers hebben de code C / F / I / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Uruguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +598 of 00598.