Aruba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Reina Beatrix in Aruba (Aruba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aruba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aruba.
vlag van Aruba
Vliegveld: Reina Beatrix
IATA code: AUA
ICAO code: TNCA
Hoofdstad van Aruba: Oranjestad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7878 kilometer vliegen naar Reina Beatrix in Aruba. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aruba is America/Aruba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Reina Beatrix op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Reina Beatrix in Aruba (Aruba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Reina Beatrix in Aruba (Aruba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Aruba, AW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
moderate rain
27/27°C 32 km/h, ENE 75% 759.06 mmHg
thu dec 1
moderate rain
26/27°C 31 km/h, ENE 74% 759.81 mmHg
fri dec 2
light rain
27/27°C 32 km/h, ENE 76% 759.81 mmHg
sat dec 3
light rain
27/26°C 30 km/h, NE 74% 760.56 mmHg
sun dec 4
light rain
26/27°C 26 km/h, NE 70% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Aruba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guilder. Valutacode AWG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Aruba is 120 V en stekkers hebben de code A / B / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Aruba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +297 of 00297.