Arviat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arviat in Arviat (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arviat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arviat.
vlag van Canada
Vliegveld: Arviat
IATA code: YEK
ICAO code: CYEK
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5519 kilometer vliegen naar Arviat in Arviat. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arviat is America/Rankin_Inlet en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arviat op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arviat in Arviat (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arviat in Arviat (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Arviat, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
scattered clouds
18/12°C 44 km/h, NW 69% 754.56 mmHg
fri aug 12
scattered clouds
17/12°C 36 km/h, NW 43% 756.81 mmHg
sat aug 13
overcast clouds
17/13°C 29 km/h, W 49% 757.56 mmHg
sun aug 14
few clouds
14/15°C 25 km/h, SW 65% 761.31 mmHg
mon aug 15
light rain
21/18°C 22 km/h, SSW 43% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.