Asaba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van RAF Station in Asaba (Nigeria). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Asaba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Asaba.
vlag van Nigeria
Vliegveld: RAF Station
IATA code: ABB
ICAO code: EGUD
Hoofdstad van Nigeria: Abuja

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 420 kilometer vliegen naar RAF Station in Asaba. Een vlucht duurt ongeveer 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Asaba is Africa/Lagos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van RAF Station op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld RAF Station in Asaba (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld RAF Station in Asaba (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Asaba, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
moderate rain
26/23°C 11 km/h, SW 84% 761.31 mmHg
sun jul 14
moderate rain
28/23°C 11 km/h, SSW 76% 761.31 mmHg
mon jul 15
light rain
26/23°C 12 km/h, SW 84% 762.07 mmHg
tue jul 16
moderate rain
27/23°C 10 km/h, SW 79% 760.56 mmHg
wed jul 17
moderate rain
27/23°C 16 km/h, SW 81% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nigeria

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Naira. Valutacode NGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nigeria is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nigeria te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +234 of 00234.