Ashcroft

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ashcroft in Ashcroft (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ashcroft. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ashcroft.
vlag van Canada
Vliegveld: Ashcroft
IATA code: YZA
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7498 kilometer vliegen naar Ashcroft in Ashcroft. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ashcroft is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ashcroft op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ashcroft in Ashcroft (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ashcroft in Ashcroft (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Ashcroft, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
sky is clear
33/21°C 12 km/h, SSW 25% 760.56 mmHg
fri aug 12
light rain
34/18°C 22 km/h, ESE 22% 758.31 mmHg
sat aug 13
few clouds
30/17°C 16 km/h, SW 22% 759.06 mmHg
sun aug 14
broken clouds
29/18°C 8 km/h, SE 24% 761.31 mmHg
mon aug 15
sky is clear
32/20°C 7 km/h, SSE 25% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.