Asmara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yohannes IV in Asmara (Eritrea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Asmara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Asmara.
vlag van Eritrea
Vliegveld: Yohannes IV
IATA code: ASM
ICAO code: HHAS
Hoofdstad van Eritrea: Asmara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5096 kilometer vliegen naar Yohannes IV in Asmara. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Asmara is Africa/Asmara en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yohannes IV op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yohannes IV in Asmara (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yohannes IV in Asmara (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Asmara, ER
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
18/13°C 12 km/h, ENE 42% 759.81 mmHg
sun dec 4
sky is clear
18/14°C 11 km/h, ENE 43% 760.56 mmHg
mon dec 5
light rain
18/14°C 10 km/h, NE 44% 760.56 mmHg
tue dec 6
light rain
19/14°C 7 km/h, NNE 45% 759.81 mmHg
wed dec 7
light rain
19/13°C 7 km/h, NNE 47% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Eritrea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Nakfa. Valutacode ERN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Eritrea is 230 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Eritrea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +291 of 00291.