Assiut

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Assiut in Assiut (Egypte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Assiut. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Assiut.
vlag van Egypte
Vliegveld: Assiut
IATA code: ATZ
ICAO code: HEAT
Hoofdstad van Egypte: Cairo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3557 kilometer vliegen naar Assiut in Assiut. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Assiut is Africa/Cairo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Assiut op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Assiut in Assiut (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Assiut in Assiut (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Assiut, EG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
sky is clear
26/20°C 18 km/h, NNW 15% 761.31 mmHg
wed mar 6
sky is clear
26/18°C 25 km/h, NW 18% 762.07 mmHg
thu mar 7
sky is clear
23/17°C 22 km/h, NNW 28% 763.57 mmHg
fri mar 8
sky is clear
22/18°C 19 km/h, NNW 28% 763.57 mmHg
sat mar 9
sky is clear
23/21°C 14 km/h, NE 24% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Egypte

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode EGP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Egypte is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Egypte te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +20 of 0020.