Asuncion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Silvio Pettirossi in Asuncion (Paraguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Asuncion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Asuncion.
vlag van Paraguay
Vliegveld: Silvio Pettirossi
IATA code: ASU
ICAO code: SGAS
Hoofdstad van Paraguay: Asuncion

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10519 kilometer vliegen naar Silvio Pettirossi in Asuncion. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Asuncion is America/Asuncion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Silvio Pettirossi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Silvio Pettirossi in Asuncion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Silvio Pettirossi in Asuncion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Asunción, PY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
moderate rain
28/26°C 12 km/h, S 66% 759.06 mmHg
tue mar 5
moderate rain
28/24°C 10 km/h, SSE 74% 759.81 mmHg
wed mar 6
light rain
31/25°C 12 km/h, ENE 52% 758.31 mmHg
thu mar 7
moderate rain
33/25°C 14 km/h, SE 49% 757.56 mmHg
fri mar 8
light rain
35/29°C 17 km/h, NE 46% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Paraguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guarani. Valutacode PYG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Paraguay is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Paraguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +595 of 00595.