Atar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mouakchott in Atar (Mauritanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Atar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Atar.
vlag van Mauritanië
Vliegveld: Mouakchott
IATA code: ATR
ICAO code: GQPA
Hoofdstad van Mauritanië: Nouakchott

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3856 kilometer vliegen naar Mouakchott in Atar. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Atar is Africa/Nouakchott en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mouakchott op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mouakchott in Atar (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mouakchott in Atar (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Atar, MR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
overcast clouds
27/22°C 18 km/h, WNW 14% 761.31 mmHg
sat dec 2
overcast clouds
29/22°C 16 km/h, NNW 26% 762.07 mmHg
sun dec 3
broken clouds
30/23°C 13 km/h, WNW 20% 762.07 mmHg
mon dec 4
few clouds
31/26°C 11 km/h, NW 18% 761.31 mmHg
tue dec 5
sky is clear
32/26°C 15 km/h, NW 17% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mauritanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ouguiya. Valutacode MRO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mauritanië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mauritanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +222 of 00222.