Atlanta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hartsfield-jackson Atlanta International in Atlanta (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Atlanta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Atlanta.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Hartsfield-jackson Atlanta International
IATA code: ATL
ICAO code: KATL
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7066 kilometer vliegen naar Hartsfield-jackson Atlanta International in Atlanta. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Atlanta is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hartsfield-jackson Atlanta International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hartsfield-jackson Atlanta International in Atlanta (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hartsfield-jackson Atlanta International in Atlanta (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Atlanta, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
light rain
19/18°C 25 km/h, SSW 74% 760.56 mmHg
wed feb 28
light rain
23/6°C 28 km/h, WNW 57% 759.81 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
11/10°C 18 km/h, NNW 29% 772.57 mmHg
fri mar 1
moderate rain
6/7°C 18 km/h, E 92% 769.57 mmHg
sat mar 2
light rain
14/13°C 7 km/h, SSE 85% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.