Auckland

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Auckland International in Auckland (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Auckland. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Auckland.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Auckland International
IATA code: AKL
ICAO code: NZAA
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18142 kilometer vliegen naar Auckland International in Auckland. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Auckland is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Auckland International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Auckland International in Auckland (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Auckland International in Auckland (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Auckland, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
21/13°C 21 km/h, NW 70% 759.06 mmHg
wed mar 22
light rain
18/13°C 24 km/h, SSW 47% 762.07 mmHg
thu mar 23
broken clouds
19/14°C 13 km/h, SW 53% 766.57 mmHg
fri mar 24
sky is clear
19/15°C 5 km/h, WSW 54% 767.32 mmHg
sat mar 25
scattered clouds
20/15°C 16 km/h, WSW 55% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.