Avalon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ap In The Sky in Avalon (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Avalon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Avalon.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Ap In The Sky
IATA code: CIB
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9007 kilometer vliegen naar Ap In The Sky in Avalon. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Avalon is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ap In The Sky op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ap In The Sky in Avalon (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ap In The Sky in Avalon (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Avalon, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
few clouds
24/16°C 16 km/h, WSW 39% 758.31 mmHg
sun jun 11
light rain
28/17°C 25 km/h, WSW 31% 755.31 mmHg
mon jun 12
moderate rain
16/13°C 22 km/h, S 90% 753.81 mmHg
tue jun 13
moderate rain
20/13°C 24 km/h, SSW 48% 753.81 mmHg
wed jun 14
moderate rain
17/12°C 26 km/h, SSW 72% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.