Aydin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cildir in Aydin (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aydin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aydin.
vlag van Turkije
Vliegveld: Cildir
IATA code: CII
ICAO code: LTBD
Hoofdstad van Turkije: Ankara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7381 kilometer vliegen naar Cildir in Aydin. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aydin is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cildir op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cildir in Aydin (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cildir in Aydin (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Aydın Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
broken clouds
26/22°C 11 km/h, W 48% 755.31 mmHg
sun jun 11
scattered clouds
27/20°C 17 km/h, WNW 41% 753.81 mmHg
mon jun 12
few clouds
27/20°C 19 km/h, W 39% 754.56 mmHg
tue jun 13
few clouds
26/21°C 21 km/h, WNW 43% 755.31 mmHg
wed jun 14
sky is clear
27/23°C 17 km/h, WNW 48% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.