Bajura

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bajura Airport in Bajura (Nepal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bajura. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bajura.
vlag van Nepal
Vliegveld: Bajura Airport
IATA code: BJU
ICAO code: VNBR
Hoofdstad van Nepal: Kathmandu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6584 kilometer vliegen naar Bajura Airport in Bajura. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bajura is Asia/Kathmandu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bajura Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bajura Airport in Bajura (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bajura Airport in Bajura (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Bajura, RO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
few clouds
-4/-8°C 11 km/h, NNW 75% 785.32 mmHg
thu feb 9
few clouds
-4/-9°C 9 km/h, SSE 73% 782.32 mmHg
fri feb 10
broken clouds
-3/-6°C 5 km/h, WSW 71% 776.32 mmHg
sat feb 11
broken clouds
-3/-3°C 13 km/h, S 76% 772.57 mmHg
sun feb 12
light snow
1/-3°C 21 km/h, NW 94% 772.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nepal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode NPR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nepal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nepal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +977 of 00977.