Baku

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Heydar Aliyev in Baku (Azerbeidzjan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Baku. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Baku.
vlag van Azerbeidzjan
Vliegveld: Heydar Aliyev
IATA code: ZXT
ICAO code:
Hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3638 kilometer vliegen naar Heydar Aliyev in Baku. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Baku is Asia/Baku en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Heydar Aliyev op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Heydar Aliyev in Baku (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Heydar Aliyev in Baku (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Baku, AZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
overcast clouds
27/26°C 26 km/h, SSE 62% 756.81 mmHg
sun jun 16
sky is clear
28/26°C 20 km/h, S 57% 757.56 mmHg
mon jun 17
sky is clear
30/28°C 11 km/h, ESE 45% 759.81 mmHg
tue jun 18
sky is clear
31/29°C 17 km/h, S 41% 759.81 mmHg
wed jun 19
overcast clouds
31/27°C 43 km/h, N 38% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Azerbeidzjan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode AZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Azerbeidzjan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Azerbeidzjan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +994 of 00994.