Baku

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Heydar Aliyev International (Bina International) in Baku (Azerbeidzjan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Baku. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Baku.
vlag van Azerbeidzjan
Vliegveld: Heydar Aliyev International (Bina International)
IATA code: GYD
ICAO code: UBBB
Hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3644 kilometer vliegen naar Heydar Aliyev International (Bina International) in Baku. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Baku is Asia/Baku en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Heydar Aliyev International (Bina International) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Heydar Aliyev International (Bina International) in Baku (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Heydar Aliyev International (Bina International) in Baku (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Baku, AZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
few clouds
18/17°C 25 km/h, S 63% 764.32 mmHg
mon may 20
broken clouds
18/17°C 21 km/h, SSW 57% 764.32 mmHg
tue may 21
sky is clear
19/19°C 12 km/h, SSW 51% 765.82 mmHg
wed may 22
overcast clouds
21/20°C 16 km/h, S 44% 764.32 mmHg
thu may 23
light rain
20/20°C 13 km/h, ENE 55% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Azerbeidzjan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode AZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Azerbeidzjan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Azerbeidzjan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +994 of 00994.