Balmaceda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Teniente Vidal in Balmaceda (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Balmaceda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Balmaceda.
vlag van Chili
Vliegveld: Teniente Vidal
IATA code: BBA
ICAO code: SCBA
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13116 kilometer vliegen naar Teniente Vidal in Balmaceda. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Balmaceda is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Teniente Vidal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Teniente Vidal in Balmaceda (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Teniente Vidal in Balmaceda (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Balmaceda, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
overcast clouds
22/16°C 43 km/h, NW 44% 753.81 mmHg
thu feb 9
light rain
17/10°C 44 km/h, WNW 53% 752.31 mmHg
fri feb 10
light rain
18/11°C 53 km/h, WNW 43% 751.56 mmHg
sat feb 11
moderate rain
15/10°C 46 km/h, WNW 46% 752.31 mmHg
sun feb 12
moderate rain
9/10°C 33 km/h, NW 93% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.