Bamako

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bamako in Bamako (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bamako. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bamako.
vlag van Mali
Vliegveld: Bamako
IATA code: BKO
ICAO code: GABS
Hoofdstad van Mali: Bamako

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4566 kilometer vliegen naar Bamako in Bamako. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bamako is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bamako op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bamako in Bamako (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bamako in Bamako (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Bamako, ML
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
moderate rain
33/26°C 25 km/h, ENE 43% 760.56 mmHg
thu jun 30
light rain
34/25°C 22 km/h, SSE 40% 758.31 mmHg
fri jul 1
moderate rain
30/28°C 17 km/h, SW 55% 759.06 mmHg
sat jul 2
light rain
32/30°C 14 km/h, SE 49% 759.81 mmHg
sun jul 3
heavy intensity rain
26/27°C 15 km/h, SSE 73% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mali

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mali te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.

Comments are closed.